Ut leek os tof um ein samenwerking aan te gaon met geliekgestemden oet de regio..

Hoe gaaf zou het zijn om een food en entertainment evenement te organiseren met lokale collega’s? Dit was de vraag waarmee Sjors Huys (Eetcafé De Elze) en Rob Beurskens (Maashof) zich bezighielden onder het genot van een heerlijk biertje. 
Iedereen uit de regio zou bourgondisch moeten kunnen genieten van de lokale keukens tijdens een groot evenement! 
Al snel voegden Marco Placanico (zelfstandig) en Dennis Kaneman & Stijn Janssen (Kaneman Entertastement) zich bij dit idee, Dörpsgeneete was geboren…
‘Ein passie veur kaoke en liefde veur de regio zörg veur deze toffe samenwerking, heejdoor veule weej os ein’

Dörpsgeneete gaat verzorgd worden door 6 deelnemers. Naast Eetcafé De Elze, Maashof en Kaneman Entertastement voegde ook Centraal Baarlo, Sur Meuse, en ‘T Raodhoes zich bij dit lokale concept. De passie voor het vak en gedeelde liefde en belangstelling voor de regio geeft ons verbondenheid, we slaan de handen ineen om dit gevoel te kunnen delen door middel van een groot evenement.

‘De kracht zit um in ut juuste recept: ein unieke samenwerking met gebundelde lokale krachten gericht op de regio mak dit evenement tot ut perfecte gerecht’

‘Wat Dörpsgeneete uniek maakt is de samenwerking tussen de diverse keukens uit de dorpen’ zegt Sjors Huys. 'Vaak blijven mensen uit de regio in hun eigen dorp hangen, wij herenigen de dorpen uit de regio door middel van dit evenement. We gaan écht samenwerken, we geven met alle deelnemers een 7 gangen walking dinner uit en gaan vooral genieten van dit tweedaagse evenement en de lokale gezelligheid, zo hoort het te zijn.’
© Dörpsgeneete, 2025
Back to Top